/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU privind cazul Skripal

06 septembrie 2018, ora 13:10

Ambasadorul britanic la ONU, Karen Pierce, a informat că Marea Britanie cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU pentru a discuta despre cazul Skripal.

Premierul Theresa May a informat Parlamenul că ofiţerii de informaţii au adunat „suficiente dovezi” pentru condamnarea a doi cetăţeni ruşi, acuzaţi că au încercat să îl omoare pe fostul agent secret rus Serghei Skripal şi pe fiica acestuia, Iulia.

Aceasta a acuzat Moscova de diseminarea informaţiei cu privire la acest caz, insistând că Marea Britanie deţine dovezi conform cărora Rusia este responsabilă pentru atacul neurotoxic.

Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani şi fiica sa, Iulia, în vârstă de 33 de ani, au fost otrăviţi cu agentul neurotoxic Noviciok în luna martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram