Membrii și pasagerii unui echipaj din două aeronave ce se îndreptau din Europa spre statul Philadelphia din SUA au fost consultați de către medici. 12 persoane s-au plâns de simtome asemănătoare cu gripa, la o zi după o situaţie similară dintr-o aeronavă de pe ruta Dubai-New York, informează Mediafax.

12 persoane s-au confruntat cu probleme respiratorii şi alte simptome asemănătoare cu gripă, după ce două aeronave ce veneau din München și Paris au aterizat joi după-masă pe aeroportul Internaţional din Philadelphia.

Astfel, pasagerii au fost examinaţi de către medici la coborârea din aeronavă, au anunţat reprezentanţii Centrului de Control şi Prevenţie a Bolilor (CDC) din Statele Unite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Benjamin Haynes, doisprezece pasageri din cele două zboruri au semnalat că îi dor gâtul sau tuşesc, dar niciunul nu s-a plâns de febră. Niciun pasager nu este grav bolnav. Aceştia vor fi elberaţi din spital după 24 de ore.

Restul pasagerilor au fost lăsaţi să îşi continue călătoria. Niciunul dintre avioane nu a fost plasat în carantină.

Un alt avion al unei mari companii aeriene, care a aterizat la New York, a fost pus în această săptămână sub CARANTINĂ după ce 100 de pasageri s-au simţit rău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!