Interpreta Yulia Samoilova, cea care a reprezentat Rusia în acest an la Eurovision, a spus că intenționează să emigreze din Rusia. Declarația a fost făcută într-un scurt mesaj video.

„Sunt gata să emigrez din Rusia în Europa”, a spus ea.

În plus, interpreta a postat o fotografie în Instagram, unde se află la aeroportul Sheremetyevo. Acesta nu a oferit un comentariu imaginii punând doar două hashtaguri care s-ar traduce „să mergem” și „Europa”

View this post on Instagram

#юлиясамойлова #juliasamoylova #европа #поехали

A post shared by Julia Samoylova/Юлия Самойлова (@jsvok) on

Însă utilizatori rețelei au venit cu comentarii în care explică că fotografia a fost realizată înainte de zborul interpretei la Lisabona, unde a avut loc concursul Eurovision.Astfel, aceasta fiind realizată la 30 aprilie 2018.

View this post on Instagram

До встречи) мы полетели! Спасибо @alisherdesign за такой дерзкий костюм!) #евровидение #евровидение2018 #юлиясамойлова #juliasamoylova #lissabon #portugal

A post shared by Julia Samoylova/Юлия Самойлова (@jsvok) on

Potrivit canalului TV “360”, agentul lui Samoilova nu știe de ce artista a făcut o astfel de declarație. El a adăugat că cântăreața a urcat deja la bordul avionului, însă nu a precizat în ce direcție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!