/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O companie ungară deschide în Moldova o fabrică de producere a sistemelor de testare a echipamentelor electronice

missing
08 septembrie 2018, ora 21:29

În cadrul întrevederii, directorii executivi ai companiei, Zoltan Kadar și Csaba Kadar, au subliniat că au analizat oportunitățile investiționale oferite de Moldova pentru a-și dezvolta afacerea, urmare a participării lor la forumul Moldova Automotive Days 2018. În context, oamenii de afaceri de menționat că Equip Test este producător mondial de sisteme de testare și măsurare pentru Printed Circuit Boards (PCB’s) și cablaje. În ultimii ani, Equip Test a inaugurat fabrici de producție în Ungaria, Cehia, Polonia și Serbia și vor continua extinderea în alte state.

Fabrica va fi deschisă în cadrul unei zone economice libere, iar în următorii doi ani va angaja circa 50 de persoane. În 3-4 ani, numărul de angajați va crește până la 100 de persoane, promit reprezentanții companiei străine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram