Președintele fracțiunii Partidului Liberal Democrat din Parlament, Tudor Deliu, a fost ales noul președinte al formațiunii în cadrul celui de-al șaptelea Congres al partidului.

Noul președinte al PLDM a început să primească felicitări pe rețelele de socializare. „Partidul Liberal Democrat din Moldova a început o nouă filă din istoria sa politică. Colegul nostru, președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu, a fost ales unanim, în calitate de președinte al partidului. Este cel care poate consolida echipa PLDM și va pregăti formațiunea pentru alegeri, iar noi, colegii săi, îl vom susține în acest proces”, a scris Alexandru Bujorean, care până acum a suplinit funcția de vicepreședinte al formațiunii.

Tudor Deliu a preluat conducerea partidului de la Viorel Cibotaru, care a fost ales în fruntea PLDM în iunie 2016.

Tudor Deliu este deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu anul 2010, pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova, exercitând funcțiile de vicepreședinte al fracțiunii parlamantare a PLDM și secretar al „Comisiei parlamentare juridică, numiri și imunități”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!