/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Consilierii români urmează să doneze 100 de mii de euro pentru construcția unei scene în parcul Râșcani

missing
10 septembrie 2018, ora 17:57

Pretura sectorului Rîșcani a inițiat procedura de amenajarea parcului Rîșcani cu elaborarea unei scene a sectorului”, Nicolae Balaur, pretorul sectorul Rîșcani.

Prin scenă se are în vedere un teatru verde în sectorul Rîșcani, fără locuri pentru spectatori. Aceasta este faza a doua”, Nistor Grozavu, viceprimar.

Pretorul susține ca românii ar urma să voteze acest proiect în timpul apropiat, iar banii să ajungă la pretura anul viitor. Susținerea financiară este predestinată domeniului cultural și social, precizează autoritățile. În prezent, în Chișinău există un teatru verde, situat în Parcul Valea Morilor, unde, deseori, au loc concerte în aer liber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram