Compania Floreni a veni cu informații privind șoferul care a fost la volanul mașinii companiei și care a fost implicat în accidentul rutier cu implicarea coloanei prezidențiale.

Potrivit unui comunicat, la volanul camionului, Prepeliță D. implicat în accidentul dat este angajat în calitate de șofer la Floreni SRL din iunie 2017 și posedă o experiență în șoferie de peste zece ani. Pe parcursul activității sale și-a onorat obligațiile de serviciu cu sârguință, fără abateri disciplinare.

„La data de 9 septembrie 2018 șoferul a fost admis în tură conform itinerarului stabilit, cu respectarea procedurilor legale. Automobilul era în stare funcțională bună. În momentul impactului șoferul se întorcea de pe rută spre sediul companiei”, se spune în comunicatul companiei.

Tot acolo se precizează că șoferul este internat la spital, starea sănătații acestuia fiind satisfăcătoare. Conform rezultatelor expertizei efectuate, șoferul nu era în stare de ebrietate alcoolică.

În același timp, conducerea companiei își exprimă sincerele regrete pe marginea cazului dat Domniei Sale Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon și membrilor familiei sale, care au avut de suferit în urma accidentului rutier, precum și colaboratorilor SPPS. De asemenea, compania Floreni SRL declară disponibilitatea în colaborarea cu organele de drept, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!