Au fost inaugurate două rute de troleibuz care vor face legătura dintre Stăuceni și Chișinău. Pe ambele rute de transport public vor circula troleibuze cu mers autonom. Ruta de troleibuz nr. 32 va fi deservită de cinci unităţi de transport, iar pe ruta de troleibuz nr. 33 vor circula unităţi de transport.

Noile troleibuze au aer condiționat integrat și au fost asamblate la Chișinău. Ruta de troleibuz nr. 32 va circula din comuna Stăuceni până pe str. 31 august 1989, iar ruta de troleibuz nr. 33 de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova până la str. Bariera Sculeni.

Ruta de troleibuz nr. 32 va circula pe următorul itinerar: tur, în raza oraşului Chişinău: str. 31 august 1989 – str. Al. Puşkin – str. Constantin Tănase – bd. Grigore Vieru – bd. Renaşterii Naţionale – Calea Orheiului – în raza comunei Stăuceni: str. Păcii, str. Grătieşti, str. Constructorilor, str. Vasile Alecsandri, str. Dumitru Matcovschi. Retur cursa trece pe străzile Dumitru Matcovschi, Ion Creangă, Constructorilor, Grătieşti, Păcii în raza comunei Stăuceni și pe străzile Calea Orheiului, bd. Renaşterii Naţionale, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G.Bănulescu-Bodoni, str. 31 august 1989 în Chișinău.

Ruta de troleibuz nr. 33 va circula pe străzile Mirceşti,Petricani, Mihai Viteazul, Columna, Henri Coandă, Calea Ieşilor – până la str. Bariera Sculeni). Retur pe Calea Ieşilor, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, şos. Balcani, str. Mirceşti.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!