Un tânăr de 22 de ani a fost recunoscut vinovat de săvârșirea traficului de copii și pornografie infantilă, fiind condamnat la închisoare pe un termen de 17 ani. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Cahul.

În cadrul cercetării judecătorești s-a stabilit că inculpatul a făcut cunoștință prin rețelele de socializare cu cinci minore, cu vârste cuprinse între 9 ani și 16 ani cu care a purtat discuții cu caracter obscen referitor la raporturi sexuale și le-a solicitat să-i expedieze în formă electronică poze intime, fapt ce a fost realizat de către acestea.

Ulterior, le-a determinat să-și facă în continuare fotografii în ipostaze indecente şi să participe la sesiuni video amenințându-le că va divulga imaginile familiei și altor persoane dacă nu vor fi de acord.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!