/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Peste 50 de companii din Moldova exportă fructe și legume în Federaţia Rusă

missing
11 septembrie 2018, ora 16:33

Potrivit directorului General ANSA, Gheorghe Gaberi, prioritate au avut cele înregistrate în raioanele din stânga Nistrului sau din autonomia găgăuză. În context, Gaberi a afirmat că o soluție în extinderea exporturilor pe piața Rusiei ar fi renunțarea la liste permisive, dreptul de comerț fiind acordat tuturor întreprinderilor, care respectă cerințele Rosselihoznadzorului.

Opinia a fost exprimată de Gaberi în cadrul unei întrevederi cu un grup de specialiști de la autoritatea publică responsabilă pentru siguranța alimentelor din Federația Rusă, Rosselihoznadzor. Subiectul discuției a fost axat pe extinderea colaborării bilaterale, în special în majorarea volumului de export în Rusia a produselor de origine animală și vegetală.

Aceștia au discutat despre axat pe extinderea colaborării bilaterale, în special în majorarea volumului de export în Rusia a produselor de origine animală și vegetală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram