/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

A primit 24 de mii de euro promițând că poate să „aranjeze” obţinerea în proprietate a patru terenuri. Ce pedeapsă a primit o femeie din Chișinău

missing
12 septembrie 2018, ora 12:30

De asemenea, pentru această sumă, urma a fi schimbata şi destinaţia loturilor, din agricolă, în terenuri pentru construcţii.

Mai bine de cinci ani bărbatul a tot aşteptat să obţină terenurile, iar inculpata inventa diverse pretexte până când a dispărut cu tot cu bani. Anul trecut, pătimitul s-a adresat organelor de drept, iar inculpata a fost reţinută.

Recent, pentru cele comise aceasta a fost condamnată la o amendă penală de 200 mii de lei. De asemenea, instanţa a dispus încasarea de la inculpată în folosul statului a sumei de 24 mii de euro.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram