O femei din Chișinău a fost condamnată recent pentru trafic de influenţă, cu primirea de bunuri în proporţii deosebit de mari. Potrivit procuraturii, în intervalul anilor 2011 – 2012, inculpata a pretins şi primit de la un bărbat 24 mii de euro, căruia i-a promis că poate influenţa anumite persoane publice din cadrul Primăriei capitalei şi Ministerului Construcţiilor să-i „aranjeze” obţinerea în proprietate a patru terenuri, a câte șase ari fiecare - toate amplasate în regiunea Grădinii zoologice.

De asemenea, pentru această sumă, urma a fi schimbata şi destinaţia loturilor, din agricolă, în terenuri pentru construcţii.

Mai bine de cinci ani bărbatul a tot aşteptat să obţină terenurile, iar inculpata inventa diverse pretexte până când a dispărut cu tot cu bani. Anul trecut, pătimitul s-a adresat organelor de drept, iar inculpata a fost reţinută.

Recent, pentru cele comise aceasta a fost condamnată la o amendă penală de 200 mii de lei. De asemenea, instanţa a dispus încasarea de la inculpată în folosul statului a sumei de 24 mii de euro.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!