Bărbatul din imagine este căutat de poliție. Acesta este suspectat că ar fi furat un portmoneu cu câteva mii de lei.

Incidentul a avut loc la data de 10 septembrie, în timp ce individul se afla într-un Centru Comercial din sectorul Râşcani, profitând de neatenţia victimei în vârstă de 60 ani, acesta ar fi sustras portmoneul. Astfel, acesta i-ar fi cauzat victimei un prejudiciu de 7500 de lei.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de telefon: 079600502. Oamenii legii anunță că, confidenţialitatea surselor este garantată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!