Rețea de licee Orizont se consideră una dintre cele mai prestigioase, deoarece elevii instituției ne duc faima la diverse concursuri internaționale aducând acasă medalii și diplome. În total, în 22 de ani activitate, elevii liceului au adus ieșit câștigători și au obținut peste opt mii de medalii.

Precizăm că, rețeaua de licee Orizont activează în R. Moldova de peste 25 de ani și are cinci fialiale.

Liceul Teoretic „ORIZONT” filiala Bălţi, și-a început activitatea la 1 septembrie 2014, cu ciclul primar.

Liceul Teoretic “ORIZONT” (anterior Liceul Moldo-Turc) filiala Ceadîr-Lunga la care își fac studiile 177 de elevi, a fost înființat cu scopul de a consolida prietenia dintre Republica Moldova şi Republica Turcia. Precum şi de a oferi posibilitateacopiilor noştri de a primi o educaţie calitativă.

La liceul Teoretic “ORIZONT” filiala Ciocana la care studiază 808 elevi, a fost înfiinţat în anul 1999 la invitaţia Ministerelor Educaţiei al Republicii Moldova şi Republica Turcia.

Liceul Teoretic “ORIZONT”din or. Durleşti a fost înfiinţat în anul 2010 din iniţiativa concernului bussinesmanilor din Turcia, cu nobila intenţie de a facilita studiul în limba engleză de către elevii Moldovei şi de a trasa un pod al prieteniei şi colaborării între cele două state. Aici își fac studiile cu succes 220 de elevi.

Instituţia Privată de Învăţămînt Liceul Teoretic ,,Orizont”, filiala Buiucani a fost fondată în anul 2010. Elevii, transferaţi de la Liceul Teoretic ,,Orizont”, filiala Ciocana şi cei înmatriculaţi de la instituţiile de învăţămînt din republic, cu clase mixte.

Amintim că, la șase septembrie șapte cetățeni turci au fost declarați indezirabili și expulzați în Turcia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!