/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Câte medalii au obținut elevii liceului Orizont în 22 de ani de activitate

missing
13 septembrie 2018, ora 12:15

Precizăm că, rețeaua de licee Orizont activează în R. Moldova de peste 25 de ani și are cinci fialiale.

Liceul Teoretic „ORIZONT” filiala Bălţi, și-a început activitatea la 1 septembrie 2014, cu ciclul primar.

Liceul Teoretic “ORIZONT” (anterior Liceul Moldo-Turc) filiala Ceadîr-Lunga la care își fac studiile 177 de elevi, a fost înființat cu scopul de a consolida prietenia dintre Republica Moldova şi Republica Turcia. Precum şi de a oferi posibilitateacopiilor noştri de a primi o educaţie calitativă.

La liceul Teoretic “ORIZONT” filiala Ciocana la care studiază 808 elevi, a fost înfiinţat în anul 1999 la invitaţia Ministerelor Educaţiei al Republicii Moldova şi Republica Turcia.

Liceul Teoretic “ORIZONT”din or. Durleşti a fost înfiinţat în anul 2010 din iniţiativa concernului bussinesmanilor din Turcia, cu nobila intenţie de a facilita studiul în limba engleză de către elevii Moldovei şi de a trasa un pod al prieteniei şi colaborării între cele două state. Aici își fac studiile cu succes 220 de elevi.

Instituţia Privată de Învăţămînt Liceul Teoretic ,,Orizont”, filiala Buiucani a fost fondată în anul 2010. Elevii, transferaţi de la Liceul Teoretic ,,Orizont”, filiala Ciocana şi cei înmatriculaţi de la instituţiile de învăţămînt din republic, cu clase mixte.

Amintim că, la șase septembrie șapte cetățeni turci au fost declarați indezirabili și expulzați în Turcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram