/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Andrei Năstase: Decizia privind expulzarea celor șapte cetățeni turci a fost luată de Vladimir Plahotniuc

missing
14 septembrie 2018, ora 08:54

Potrivit lui, acest regim nu se mai poate menține pe furturile care le-a făcut de la oameni. „Atunci își caută susținători și parteneri în exterior, cărora le amanetează și le furnizează această țară pe tavă și pe dimensiunea economică, și politică, și geopolitică. Grav este că am putea ajunge într-o bună zi când va fi prea târziu”, a declarat liderul PPDA în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Despre alegerile parlamentare planificate pentru luna februarie 2019, Andrei Năstase spune că același Plahotniuc urmărește excluderea PPDA și PAS din cursa electorală. Totodată, Andrei Năstase spune că dacă lucrurile vor continua să degradeze, nu este exclusă totalmente varianta boicotării alegerilor. „Noi nu putem să abandonăm procesul politic doar pentru că cineva vine și își bate joc de valori, procesul politic. O decizie despre modul cum vom participa la alegeri va trebui să fie foarte bine elaborată ținând cont și de care vor fi consecințele, care este sprijinul popular, exterior”, a spus liderul PPDA.

Andrei Năstase susține că va fi mai complicat de câștigat mai multe mandate în următorul Parlament având în vedere că scrutinul se va desfășura într-un singur tur. „Dar anume asta ar trebui să ne determine să fim cât se poate de raționali, pragmatici, altruiști, să facem compromisuri în folosul țării și să fim cât mai puțini din zona democratică pentru a participa cu un candidat comun”, a continuat președintele PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram