/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trei lideri PSD au publicat o scrisoare adresată lui Dragnea, prin care îi cer să plece din funcția de șef al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților

missing
19 septembrie 2018, ora 20:07

Nu am citit această epistolă toată, dar cât am apucat să citesc am înțeles care este cea mai mare supărare din acea scrisoare. Să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI-ul, cu SPP-ul.

Semnatarii au mentionat, printre altele, ca PSD se afla intr-un razboi permanent, purtat pe prea multe fronturi. Acestia ii cer lui Liviu Dragnea sa-si dea demisia nu doar din functia de lider al PSD, ci si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Ei propun asigurarea interimatului conducerii partidului de catre premierul Viorica Dancila. Dupa publicarea scrisorii, departamentul de comunicare al PSD a anuntat ca sedința Comitetului Executiv Național al partidului a fost convocata pentru vineri, la ora 12:30.

Anterior, Liviu Dragnea a declarat ca functia de presedinte al partidului ″nu se ia cu japca’’, ci printr-un vot masiv. Intre timp, presa de la Bucuresti a scris astazi ca liderul PSD va comparea peste trei saptamani, in fata judecatorilor, dupa ce a contestat condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in dosarul Angajarilor fictive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram