/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Corupția din Moldova, pe ecranele de cinema. Ce spun actorii care au jucat în filmul „Beautiful corruption”

missing
21 septembrie 2018, ora 19:02

Potrivit realizatorilor, filmul „Beautiful corruption” este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale. În goană după dreptate, protagonistul recurge la niște metode nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care trebuie să-l plătească acesta, pentru a obține ceea ce-și dorește.

Filmul este o analiză a realității din Moldova. Cum societatea, sistemul poate convinge un om să părăsească această țară sau să cedeze la un moment dat”, Ion Borș, actor film „Beautful Corruption”

A fost foarte interesant tot procesul de filmare, pentru că au fost lucruri pe care nu le-am făcut până acum”, Igor Babiac, actor film „Beautiful Corruption”

Actorul principal, Igor Babiac, povestește că a trecut prin mai multe momente periculoase în timpul filmărilor, pe care le-a făcut fără de cascador.

Accidentul cu mașina, am fost chiar eu la volan și m-am răsturnat cu mașina, s-au spart geamurile”, Igor Babiac, actor film „Beautiful Coruption”

Pentru o secvență din film, realizatorii au construit o cameră specială într-un pavilion din Chișinău.

Era construită o casă, care era a personajului meu. A fost ermetizată și umplută cu apă până la nivelul patului în care eu mă trezeam după scenariul filmului, aproape acoperit de apă”, Igor Babiac, actor film „Beautiful Corruption”

Lungmetrajul a fost realizat de o casă de producție locală, cu susținerea Ambasadei Statelor Unite la Chișinău. Premieră cinematografică pentru Moldova va avea loc pe 28 septembrie și, timp de șapte zile, filmul va putea fi vizionat la cinematograful „Patria-Loteanu”. Intrarea va fi liberă.

Dar dacă eu nu vreau să trăiesc așa cum ați hotărât voi? Dacă nu vrei, nu trăi!

Reporter: Ana Sârbu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram