/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primarul interimar a dispus să se facă curat în fața Hotelului Național

missing
24 septembrie 2018, ora 12:35

În ședința operativă de la Primărie, viceprimarul Nistor Grozavu a spus că havuzurile nu sunt în gestiunea municipalității, deși terenul este proprietate publică.

Primarul interimar, Ruslan Codreanu, a dispus să se facă curat în zonă. Direcția generală locativ-comunală și amenajare urmează să ceară agentului economic care deține un magazin în preajmă să instaleze coșuri de gunoi pentru a evita aruncarea deșeurilor în havuzurile din preajmă.

Săptămâna trecută, Agenția de presă IPN a scris despre faptul că havuzurile din fața Hotelului Național, care sunt nefuncționale din momentul în care hotelul s-a închis, s-au transformat în groapă de gunoi, în care trecătorii aruncă sticle, PET-uri și alte resturi menajere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram