Un tânăr de 24 de ani a fost reținut de poliție fiind bănuit că ar fi comis cel puțin cinci furturi din buticurile specializate care vindeau produse cosmetice și chimice.

Potrivit poliției, individul intra în buticuri și în mod deschis sustrăgea bunurile. Acţiunile suspectului au fost fixate de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1 500 lei.

În prezent bănuitul este reţinut pentru un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru jafuri în serie. Conform legislaţiei penale în vigoare tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!