Biserica construită pe teritoriul grădiniței 150 din sectorul Râșcani al Capitalei urmează a fi demolată. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu.

Potrivit dispoziției, lucrările de construcție vor fi sistate, iar clădirea demolată. În acest sens, Nicolae Balaur, pretorul sectorului Rîșcani al capitalei urmează să se deplaseze la fața locului pentru a pune în aplicare dispoziția.

Precizăm că, directoarea grădiniței,Valentina Gîscă, a declarata anterior că edificiul nu este o biserică, dar este un centru de educație moral-spirituală.

Șefa direcției Educației, Rodica Guțu, a declarat că construcția este ilegală. Amintim că, imobilul a stârnit revolta părinților care au organizat și un protest.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!