Socialiștii continuă să-și prezinte candidații la alegerile parlamentare. Astfel, consilierul municipal, Alexandr Odintov, a fost propus pentru una din circumscripțiile electorală din sectorul Botanică al capitalei. Socialistul a fost prezentat astăzi publicului de către liderii formațiunii. Până acum, PȘRM și-a anunțat 9 astfel de candidați în diferire circumscripții electorale.

Bravo! Bravo! Cu dragoste pentru Chișinău, în interesul dvs, credem că vom învinge în alegeri și vom face astfel ca Chișinăul să prospere ca pe timpuri”, Alexandr Odințov, consilier PSRM.

Anunțul a fost făcut de către Zinaida Greceanîi pe o scenă improvizată în fața fostului cinematograf Gaudeamus, acolo unde, în urmă cu 3 luni, mai multe persoane au protestat față de demolarea construcției. La evenimentele de atunci a fost prezent și Odințov care a fost implicat și într-o altercație.

Stimați prieteni, mie nu-mi rămâne altceva, pentru că băieții aceștia ne-au luat funcția și au luat-o pe dinainte și singuri l-au prezentat pe Alexandru. Credeam că mie urma să-mi revină această misiune. Tineri, energici!”, Zinaida Greceanîi, deputat PSRM.

Socialiștii au criticat dur actuala guvernare, despre care au spus că și-au bătut joc de oameni și de Chișinău, în ansamblu.

Nouă nu ne este indiferent de ce se întâmplă. Am venit aici să spunem NU acestui haos! Nu acestei mafii! Am venit să spune că dorim …… echitate! Vrem dreptate! Vrem dreptate!”, Vlad Bătrâncea, deputat PSRM.

Circumscripția uninominală nr. 25 are peste 55 de mii de alegători și include 35 de secții de votare din sectorul Botanica și cartierul Telecentru al Capitalei. Până în prezent, PSRM și-a anunțat deja 9 candidați pentru mai multe circumscripții electorale, pentru alegerile din 24 februarie 2019. Solicitat de TV8, serviciul de presă al Comisiei Electorale Centrale susține că aceste acțiuni fac parte din campania de promovare a partidului și se înscriu în buchia legii, iar alte partide nu au decât sa se promoveze la fel, fapt susținut și de către reprezentanții Promo- LEX.

Alegerile din februarie, 2019 vor avea loc în baza sistemului electoral mixt. Astfel, 51 de deputați vor fi aleși pe 51 de circumscripții uninominale deschise pe teritoriul Republicii Moldova și peste hotare, în timp ce 50 de candidați vor ajunge în Parlament pe liste de partid.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!