/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

BILANȚ: Numărul celor care au decedat în urma cutremurului din Indonezia a ajuns la 1.234

missing
02 octombrie 2018, ora 17:27

Oficialii indonezieni avertizează că numărul persoanelor decedate ar putea să crească semnificativ, vicepreşedintele Jusuf Kalla afirmând că ar putea fi “mii” de morţi.

Indonezia a solicitat, luni, ajutor umanitar internațional în contextul eforturilor tot mai disperate de căutare și salvare a victimelor seismului și tsunamiului.

Aproximativ 191.000 de persoane au nevoie de asistenţă umanitară urgentă în Indonezia în urma cutremurului urmat de tsunami, a anunţat Biroul ONU pentru coordonarea Afacerilor Umanitare.

Printre persoanele care au nevoie urgentă de asistenţă umanitară în provincia indoneziană Celebes sunt circa 46.000 de copii şi 14.000 de vârstnici.

Foto: mediafax.ro

Foto: cugetliber.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram