/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Salvatorii au ajutat doi copii care aveau blocate inele pe degete

02 octombrie 2018, ora 17:38

Prima intervenție a avut loc în municipiul Bălți pentru un băiat în vârstă de 5 ani care în timpul jocului a pus un inel pe deget și nu a reușit să-l scoată. Părinții au alertat serviciile de urgență, iar salvatorii au reușit să scoată de pe deget obiectul incomod.

Un alt caz a avut loc în același oraș, unde pompierii au intervenit pentru a debloca un inel de pe mâna unui băiat de 14 ani. Specialiștii au stabilit că degetul minorului este inflamat, iar obiectul incomod nu poate fi scos. În cele din urmă, salvatorii au reușit să efectueze intervenția, iar copilul nu a avut de suferit.

Potrivit datelor IGSU, în ultimile 24 de ore salvatorii au intervenit în 24 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram