„Profesor, nu cerșetor”, cu acest slogan, pedagogii anunță organizarea unui FLASH MOB de Ziua Profesorului în fața Guvernului vineri la ora 15:00. Organizatorii explică că astfel își vor exprima nemulțumirea față de atitudinea Ministerului Educației și a Guvernanților fată de profesori.

„Pe data de 05 septembrie 2018 am depus la autoritați o petiție semnată de 6101 persoane prin care am solicitat, în regim prioritar, majorarea salariilor cadrelor didactice cu 50% și a cadrelor non-didactice cu 100%. A trecut exact o lună și noi nu am primit nici un răspuns…Cu acest prilej vă invităm mâine la ora 15:00, să ne exprimăm nemulțumirea față de atitudinea Ministerului Educației și a Guvernanților fată de profesori”, afirmă organizatori Grupul pedagogilor solidari.

Evenimentul a fost anunțat pe facebook, iar deja peste 60 de persoane și-au manifestat interesul pentru a participa. Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!