/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ar fi furat mobilă dintr-un apartament cauzând un prejudiciu zeci de mii de lei. Bărbatul din imagine, căutat de poliție

04 octombrie 2018, ora 15:23

Polițiștii au fost alertați de proprietarul apartamentului la data de 30 august. Acesta le-a spus oamenilor legii că bănuitul le-a făcut reparație în apartament. Ulterior, dânsul s-a oferit să-l ajute să vândă mobila din locuință, fără a bănui că acesta o va fura.

Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală pentru furt, iar dacă se găsește vinovat acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

ATENȚIE! Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 060170083 sau 112

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram