/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Referendum privind familia/ Vezi câți cetățeni s-au prezentat la urnele deschise în Republica Moldova

missing
06 octombrie 2018, ora 18:50

Cei mai mulți s-au prezentat la urnele deschise în municipiul Chișinău – circa 500. În total, la urne au ieșit 1096 de oameni.

Pe teritoriul României, au votat aproape 700 de mii de oameni, ceea ce constituie 3,78% din alegătorii înscriși pe liste.

Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, întrebare la care alegătorii trebuie să răspundă cu „DA” sau „NU”.

Referendumul pentru familia tradiţională se desfăşoară sâmbătă şi duminică, între orele 7.00 – 21.00. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puţin 5.483.548 persoane cu drept de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram