/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

Apropiată a victimelor deflagrației: Bărbatul și-a văzut soția moartă, dar nu a fost lăsat să se apropie

07 octombrie 2018, ora 13:17

Maria, o apropiată a familiei, spune că femeia avea 30 de ani, iar băiețelul de 4,5 ani era singurul copil în familie. Soțul victimei, care este cetățean al Camerunului, acum se află la prieteni. „Eu le-am botezat copilul. Femeia nu avea pe absolut nimeni, părinții ei sunt decedați. Nici bărbatul nu are rude în Moldova, el este din Camerun”, a declarat femeia.

Deocamdată, corpurile neînsuflețite ale victimelor nu au fost recuperate.

În urma deflagrației a decedat și un bărbat, de 77 de ani, după ce a fost transportat la spital, iar o bătrână care locuia la etajul 15, este de negăsit. Alte două persoane, o femeie în stare gravă și un pompier, starea căruia este stabilă, se află la spital, iar 20 de persoane evacuate au fost cazate în sala de sport a Spitalului „Sfânta Treime”. Alții au ales să meargă la rude și prieteni.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram