Silvia Radu, ministra Sănătății a anunțat că a dispus ca Spitalul Feroviar să fie pregătit să primească cetățenii care au fost evacuați ca urmare a exploziei din blocul de pe bulevardul Moscova.

„Toate măsurile au fost luate. Persoanele care vor dori să meargă aici vor avea inclusiv supraveghere medicală și vor putea sta atât timp cât este nevoie. De asemenea, la fața locului unde s-a întâmplat tragedia, în celula de criză, Ministerul a pus la dispoziție un medic care va fi acolo pe toată durata necesară”, a scris Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, în urma exploziei dintr-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei din Capitală, trei persoane au decedat, iar alte zece au fost rănite.

Premierul a anunțat că familiilor persoanelor decedate le va fi acordat un ajutor de 50 de mii de lei, iar primarul interimar al Capitalei a anunțat că primăria va aloca 10 mln de lei pentru procurarea unui apartament victimelor care au rămas fără locuință în urma deflagrației.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!