/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cum se simt cele nouă persoane care au fost rănite în urma exploziei

missing
07 octombrie 2018, ora 12:45

„S-au adresat șapte pacienți, unul a decedat la spital. O pacientă se află în stare grava, în sala de operații. Ceilalți pacienți sunt în afara oricărui pericol”.

O explozie devastatoare s-a produs aseară într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei, care a distrus total apartamentele de la patru etaje. Autoritățile municipale anunță că, până acum, cel puțin trei persoane – un bărbat, o femeie și un copil și-au pierdut viața, iar alte, cel puțin nouă au fost grav rănite.

Între timp, o femeie de 32 de ani, care se află în locuința unde a avut loc explozia e în stare gravă la spital și a suferit deja o intervenție chirurgicală. Alte cel puțin nouă persoane sunt internate cu diferite fracturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram