/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ UPDATE. Explozie într-un bloc de locuit de pe bd. Moscovei. Posibile victime ar putea fi sub plăcile de beton

07 octombrie 2018, ora 00:05

UPDATE. 00.31: Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, cel puțin cinci persoane vii au fost evacuate. La acest moment nu se cunoaște încă dacă sunt și persoane decedate.

UPDATE 00:15 Live video din apropierea blocului

UPDATE 00:12. Un martor ocular a publicat imagini cum mai mulți răniți sunt evacuați de la fața locului.

UPDATE 00:02. Potrivit IGSU, sunt afectate apartamentele de la etajele 15, 16 și 17. Un pompir venit la fața locului a fost rănit, peste el a căzut o placă de beton. La fașa locului sunt șapte echipaje de pompieri. De asemenea, sunt prezenți polițiști, anchetatori și procurori. Sunt posibile victime sub plăcile de beton.

UPDATE. 23:56. Opt oameni ar fi murit în urma deflagrației, scrie publika.md care transmite că explozia a avut loc la etajul 16 al blocului aflat pe bulevardul Moscovei. Clădirea nu este conectată la rețeaua de gaze.

UPDATE. 23:36. Circulația rutieră pe Bulevardul Moscovei a fost sistată. Zona în care a avut loc explozia este îngrădită.

UPDATE. 23:15. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, în urma deflagrației au fost afectat trei balcoane. La fața locului sunt mai multe echipaje de salvatori.

Potrivit unu martor ocular, explozia a avut loc într-un bloc de pe bulevardul Moscovei din Capitală din apropierea parcului afgan. Au avut de suferit mai multe apartamente, iar în curtea blocului sunt o mulțime de sticle.

În urma explozie mai mulți oameni ar fi răniți. Pompierii, medicii și poliția sunt deja la fața locului.

Foto: FB/Olesea Cember

Foto: FB/Olesea Cember

Vom reveni cu detalii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram