În curtea blocului unde noaptea trecută a avut loc o explozie, soldată cu trei victime, va activa un medic, care va acorda asistență locatarilor atât timp cât vor avea nevoie. Despre aceasta a scris ministra sănătății, Silvia Radu, pe o rețea de socializare.

Ministra a spus că Spitalul Căilor Ferate este pregătit să găzduiască persoanele care temporar au nevoie de cazare. „Am dispus astăzi ca Spitalul Feroviar să fie pregătit să primească cetățenii care au fost evacuați ca urmare a exploziei din blocul de pe bulevardul Moscovei. Toate măsurile au fost luate. Persoanele care vor dori să meargă aici vor avea inclusiv supraveghere medicală și vor putea sta atât timp cât este nevoie”, scrie în postare.

De asemenea, la fața locului unde s-a întâmplat tragedia, în celula de criză, Ministerul a pus la dispoziție un medic care va fi acolo pe toată durata necesară.

Cel puțin trei persoane au decedat și altele zece au avut de suferit după ce a avut loc o explozie într-un bloc pe bulevardul Moscovei din capitală.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!