/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primăria va aloca 10 mln de lei pentru procurarea apartamentelor victimelor deflagrației

missing
07 octombrie 2018, ora 11:10

„Am dispus 80 pachete cu mancare, sa fie asigurat transportul la hotelurile si sanatoriile unde vor fi cazati temporar si 10 mln lei pentru locatarii care au avut de suferit pentru procurarea de apartamente”, a scris Codreanu pe pagina sa de facebook.

Menționăm că patru apartamente au fost distruse în totalitate în urma deflagrației, produse la o butelie de gaz într-un bloc de locuit din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Premierul Pavel Filip a anunțat că familiile celor trei persoane decedate vor primi câte 50 de mii de lei în calitate de ajutor material.

Amintim că, trei persoane, printre care un minor au decedat, iar alți trei sunt declarați dispăruți, în urma exploziei din sectorul Rîșcani. În același timp, zece persoane au fost rănite, iar 20 de locatari au fost cazați temporar la Spitalul de pe sector.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram