/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Victimelor exploziei din sectorul Rîșcani al Capitalei li se vor perfecta gratuit acte de identitate

missing
08 octombrie 2018, ora 17:51

De asemenea, dacă vor fi solicitări din partea persoanelor care nu se pot deplasa, Agenția Servicii Publice va trimite la adresa indicată Oficiul mobil de documentare.

Potrivit unui comunicat al instituției, până la această oră două persoane au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate. Este vorba despre sora femeii internate în secția reanimare, care a solicitat buletin de identitate pentru victimă și certificat de naștere pentru copilul acesteia. Un alt bărbat, apartamentul căruia a fost distrus de explozie, a solicitat buletin de identitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram