Agenția Servicii Publice eliberează gratuit și în regim de urgență acte de identitate victimelor exploziei din sectorul Râșcani al capitalei. Sinistrații se pot adresa la reprezentantul ASP care se află la locul tragediei sau la oficiul Agenției de pe str. Aleksandr Pușkin 42, intrarea de pe str. Alexandru cel Bun, birourile 102 și 113.

De asemenea, dacă vor fi solicitări din partea persoanelor care nu se pot deplasa, Agenția Servicii Publice va trimite la adresa indicată Oficiul mobil de documentare.

Potrivit unui comunicat al instituției, până la această oră două persoane au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate. Este vorba despre sora femeii internate în secția reanimare, care a solicitat buletin de identitate pentru victimă și certificat de naștere pentru copilul acesteia. Un alt bărbat, apartamentul căruia a fost distrus de explozie, a solicitat buletin de identitate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!