Polițiștii au găsit droguri în valoare de 50 de mii de lei într-un apartament din Chișinău, ce aparține unui bărbat în vârstă de 46 ani. Mai exact oamenii legii, în urma unei percheziții, au ridicat un pachețel de tip zip-lock în care se afla o substanță suspectă cu aspect de bulgări, un plic cu praf cât şi 7 pliculețe din folie de aluminiu în care se afla praf de culoare bej.

Poliţiştii le-au ridicat, sigilat și transportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Ulterior conform raportului de expertiză tehnico- criminalistică substanțele depistate în apartament se atribuie la substanțele narcotice. În cazul în care drogurile ar fi fost comercializate suspectul ar fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Suspectul a fost fost anterior judecat pentru comercializarea drogurilor. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 7 la 15 de ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!