/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Explozia de la Râșcani: Trei persoane, rămân internate în spital. Pompierii continuă lucrările de deblocare

missing
09 octombrie 2018, ora 09:00

Potrivit ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale la Spitalul Feroviar din mun. Chișinău s-au adresat și au fost cazați temporar 18 oameni evacuați din scara afectată de explozie. La Institutul de Medicină Urgentă mai rămân a fi internate trei persoane traumatizate, dintre care și un pompier.

Situația la fața locului este gestionată de celula de criză condusă de șeful IGSU general –nmaior Mihail Harabagiu. Pentru lichidarea consecințelor situației excepționale sunt antrenați peste 100 de reprezentanți ai IGSU, IGP, Departamentul Trupelor de Carabinieri, dar și membri ai autorităților publice locale. Responsabilii sunt implicați în gestionarea situației pentru lichidarea consecințelor deflagrației. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI continuă deblocarea plitelor de beton și demontarea fragmentelor construcțiilor care au avariat apartamentele de la etajele 14, 15 și 16 a scării nr.6.

În curtea blocului funcționează un cort instalat de IGSU, unde voluntarii donează bunuri de primă necesitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram