/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Iurie Leancă reacționează: Nu am luat bani de la Ilan Șor, nu am avut cu el afaceri financiare sau de alt gen

missing
10 octombrie 2018, ora 08:15

Iurie Leancă spune că din anul 2015 este supus unui atac sistemic de denigrare și minciuni. „Aduceți-vă aminte cine a invitat compania KROLL în Republica Moldova. Oare eu, dacă aș fi fost vinovat cu ceva și aș avea ceva de ascuns, aș fi invitat această companie?”, menționează Iurie Leancă.

Recent a apărut în presă informații conform cărora fiul mai mic al lui Iurie Leancă ar fi învățat în Marea Britanie pe banii lui Ilan Șor. Acesta din urmă ar fi plătit peste 25 de mii de lire sterline pentru studiile lui Liviu Tristan Leancă. Jurnal TV scrie că două transferuri au fost făcute prin intermediul unei firme din schema „furtului miliardului” către o instituție de învățământ din orașul Cambridge. Numele mezinului lui Leancă apare negru pe alb în rulajele companiei, una dintre cele utilizate de Șor pentru spălarea banilor sustrași din bănci prin credite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram