/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Elefanți pe străzile Capitalei? Ce spune Primăria despre unele unele indicatoare rutiere instalate pe străzile oraşului

missing
11 octombrie 2018, ora 15:02

– Aceste indicatoare nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administraţiei publice locale ale municipiului Chişinău.

– Primăria municipiului Chişinău apreciază drept iresponsabilă acţiunea celor care au instalat respectivele indicatoare rutiere, care pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. În acelaşi timp, ne exprimăm regretul că trebuie să cheltuim surse financiare pentru demontarea unor indicatoare rutiere, în loc să instalăm indicatoare rutiere în locurile necesare.

– Primăria municipiului Chişinău va sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare şi tragerea lor la răspundere, conform legislaţiei în vigoare.

– Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

Amintim că, TV8 a realizat un material despre faptul că pe o stradă din sectorul Botanica a apărut o inscripție cu un elefant pe el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram