/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ O mașină s-a inversat pe traseul Chișinău-Soroca. Internauții spun că ar fi implicată o coloană oficială. Ce spune poliția

missing
12 octombrie 2018, ora 18:42

„Versiunea aceasta nici nu a fost examinată și nici nu se ia în calcul. Nu dispun de acestă informație. Poliția când s-a deplasat la fața locului era doar automobilul Renault Scenic”, a declarat ofițerul de presă al IP Telenești, Diana Maxim.

Potrivit ei, șoferul automobilului a pierdut controlul volanului și mașina s-a inversat, însă cauza nu se cunoaște. „Persoanele implicate în accident au fost transportate la spital Raional Telenești. Șoferul în vârstă de 34 de ani se afla în mașină împreună cu un pasager și doi copii în vârstă de 9 și respectiv 11 ani. Aceștia au fost transportați la spital cu diferite traumatisme”, a declarat Maxim. Până în prezent aceștia se află sub supravegherea medicilor.

Oamenii legii urmează să discute cu șoferul ca să stabilească cauza accidentului.

Precizăm că astăzi, 12 octombrie, prim-ministrul, Pavel Filip a avut o vizită de lucru la Telenești. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram