O stradă din Franța a fost ”inundată” cu sute de sticle de whisky, în urma unui accident. Bărbatul s-a răsturnat cu mașina, iar toată încărcătura cu alcool a ajuns pe drum, scrie Observator.

Accidentul s-a produs pe Autostrada 75, în sudul Franței, în apropiere de localitatea Caylar. TIR-ul încărcat cu sticle de whisky era condus de un șofer român. Pe scaunul din dreapta era un alt șofer, care, de asemenea, era român.

Șoferul a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat pe marginea drumului, după ce a spulberat 120 de metri de parapet.

Echipele de intervenție au găsit la fața locul un peisaj bizar. Zona era acoperită de sute de sticle de whisky.

Temporar, un sens de autostradă a fost închis, pentru a îndepărta sticlele și cioburile. În urma acesteia în zonă s-a va circula cu dificultate.

Din fericire, cei doi șoferi români au scăpat nevătămați. Polițiștii francezi spun că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza vremii. În momentul răsturnării TIR-ului, era ceață densă, iar vizibilitatea era foarte redusă.

Foto: Observator

Foto: Observator

Foto: Observator

Foto: Observator

Foto: Observator

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!