/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un TIR cu sute de sticle de whisky s-a răsturnat pe o autostradă din Franţa

12 octombrie 2018, ora 19:02

Accidentul s-a produs pe Autostrada 75, în sudul Franței, în apropiere de localitatea Caylar. TIR-ul încărcat cu sticle de whisky era condus de un șofer român. Pe scaunul din dreapta era un alt șofer, care, de asemenea, era român.

Șoferul a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat pe marginea drumului, după ce a spulberat 120 de metri de parapet.

Echipele de intervenție au găsit la fața locul un peisaj bizar. Zona era acoperită de sute de sticle de whisky.

Temporar, un sens de autostradă a fost închis, pentru a îndepărta sticlele și cioburile. În urma acesteia în zonă s-a va circula cu dificultate.

Din fericire, cei doi șoferi români au scăpat nevătămați. Polițiștii francezi spun că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza vremii. În momentul răsturnării TIR-ului, era ceață densă, iar vizibilitatea era foarte redusă.

Foto: Observator

Foto: Observator

Foto: Observator

Foto: Observator

Foto: Observator

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram