/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Accident grav cu implicarea a patru mașini la Recea. Trei persoane, transportate la spital

17 octombrie 2018, ora 14:44

Potrivit poliției, un tânăr de 22 de ani la volanul unei mașini de model Opel a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu o mașină, care a fost proiectată în alte două de model Nissan și Lexus.

Potrivit IDOM, în două din cele patru mașini implicate în accident se aflau 10 angajați ai IDOM care plecau în România într-o deplasare de serviciu. Din imaginile publicate de IDOM vedem că mașinile implicate în accidentului au fost grav avariate.

Circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de Inspectoratul de Poliție Râșcani care pe marginea acestui caz a pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram