Instanța de judecată l-a trimis la pușcărie pentru un termen de 30 de ani pe bărbatul din Tohatin, de 28 de ani, care și-a violat, apoi și-a asfixiat iubita din Colonița, la sfârșitul lunii mai a acestui an. 

Ucigașul a fost învinuit pe trei capete de acuzare: furt, acţiuni violente cu caracter sexual şi omorul intenţionat al unei femei, informează Procuratura Generală.

Cadavrul victimei a fost depistat pe 30 mai 2018, în fâşia forestieră din Coloniţa, după ce oamenii legii fusese alertaţi despre dispariţia femeii.

„Potrivit probelor, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă pe motiv că victima a refuzat poftele perverse ale învinuitului. În aceste circumstanţe, bărbatul, care era în stare de ebrietate, ar fi agresat sexual victima, a asfixiat-o, după care i-a sustras telefonul mobil şi a dispărut”, se mențonează într-un comunicat de la Procuratură.

Fiind audiat de procurori, învinuitul, care anterior a mai fost condamnat pentru o tentativă de viol, şi-a recunoscut vina.

Sentinţa este cu drept de atac.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!