Furtuni violente s-au abătut, timp de mai multe zile, asupra statului Qatar din peninsula arabică, unde o asemenea vreme este cu totul neobișnuită. În numai o zi a plouat aproape la fel de mult ca într-un întreg an obișnuit, potrivit meteorologilor. Sistemul de canalizare nu a făcut față, iar străzile au fost inundate.

În ciuda situției, mulți localnici au fost chiar încântați să poată vedea o asemenea ploaie. Autoritățile i-au avertizat totuși să rămână în case, deoarece nu erau obișnuiți cu asemenea condiții de trafic. Nu s-au înregistrat victime, iar polițiștii au fost lăudați pentru ajutorul dat automobiliștilor aflați în pericol.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!