/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Răspunsul Ministerului Economiei protestatarilor din Sipoteni, care se plâng că nu le ajung locuri în trenul Ungheni-Chișinău

missing
23 octombrie 2018, ora 12:54

În urma protestului organizat de locuitorii din satul Sipoteni, Gaburici a mers la fața locului.

„Trebuie să asigurăm oamenilor confort, siguranță, prețuri accesibile și operativitate. Avem toate instrumentele la îndemână pentru a crea aceste condiții”, s-a adresat ministrul Chiril Gaburici către directorului general al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, Iurii Topala.

Trenul de pe cursa Ungheni – Chișinău circulă zilnic, cu pornire la ora 03:51 din stația Ungheni, iar la Sipoteni acesta ajunge la ora 05:15, în capitală staționând la ora 06:59. Costul unei călătorii pentru întreg traseul este de 24 de lei, iar din st. Sipoteni și până la Chișinău, prețul unui bilet este de 14 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram