UPDATE: ORA 15.30 Ludmila Ouș, judecătoare la Curtea de Apel; Galina Moscalciuc, judecătoare la Curtea de Apel; Liubovi Brânză, judecătoare la Curtea de Apel; Victoria Hadîrcă, magistrată la Judecătoria sectorului Centru și Tizu Svetlana, o altă magistrată de la Judecătoria sectorului Centru sunt vizate de perchezițiile inițiate azi de CNA și PA. 

Ludmila Ouș activează ca judecătoare din anul 2002. Inițial a fost magistrată la Judecătoria sectorului Ciocana, iar la Curtea de Apel lucrează din anul 2014.

Victoria Hadîrcă este magistrată la Judecătoria sectorului Centru. Aceasta a fost numită în funcție din anul 2014. Anterior, a activat la Judecătoria Buiucani, mun. Chișinău.

Svetlana Tizu a fost numită în calitate de judecătoare în anul 2015, de atunci activează la Judecătoria sectorului Centru.

Galina Moscalciuc activează ca magistrată din anul 2005. La Curtea de Apel și-a început activitatea în anul 2017.

Liubovi Brânză, este judecătoare la Curtea de Apel Chișinău din anul 2015. Anterior, ea a lucrat la Institutul Naţional de Justiţie, în funcţia de șefă a Direcţiei instruire şi cercetare ştiinţifică și la Judecătoria Centru, municipiul Chișinău. Liubovi Brânza este soția lui Sergiu Brânza, decanul facultății de Drept de la USM, reținut acum o săptămână. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Foto: Liubovi Brânză, Victoria Hadîrcă, Ludmila Ouș, Svetlana Tizu și Galina Moscalciuc. Sursa: Magistrat.md

Amintim că, în aceste clipe, procurorii anticorupție și ofițerii CNA fac percheziții acasă și în birourile a cinci magistrați de la Curtea de Apel Chișinău și Judecătoria sectorului Centru al capitalei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!