Începând cu ziua de azi, 24 octombrie, vremea se răcește ușor, mai ales pe timp de noapte, când minimele vor ajunge și la zero grade. Ziua nu se va încălzi mai mult de +16 grade și, totodată, vom avea parte de ploi.

Datele Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS) arată că va ploua în următoarele trei zile, în toate regiunile țării, la nord, mai abundent, iar la sud și în centru vor cădea precipitații slabe.

Azi, 24 octombrie, la nord vor fi cel mult +14 grade, în centru, cel mult +15 grade, iar la sud, maxim +16 grade celsius. Noaptea minimele din termometre vor ajunge la +7… +9 grade.

Joi, 25 octombrie, temperaturile diurne ale aerului vor fi de maxim +10 grade la nord, +11 grade, în centru și +12 grade, la sud. Nopatea minimele vor ajunge la 0… +2 grade.

Vineri, 26 octombrie, temperaturile aerului vor crește puțin. Astfel, ziua vor fi maxim +13… +15 grade, iar noaptea, minim +3… +5 grade.

În zilele de weekend și în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va încălzi ușor.

Amintim că, azi, SHS a emis atenționarea de Cod galben de vânt puternic, valabil pentru ziua de mâine, 24 octombrie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!