Neonatologul Mihai Stratulat, care a lansat mai multe acuzații la adresa sistemului medical, recunoaște că este membru al partidului democrat. Acesta a făcut precizările pentru o emisiune online de la noi. Doctorul însă a ținut să adauge că nu este membru activ și că a aderat atunci când PD-ul abia se reformase, cu mulți ani în urmă.

Eu, ca atare, sunt membru de partid. În partidul democrat. Eu am intrat…Mai înainte am fost membru PCRM, când eram mai tânăr. După care, înainte de asta am fost și în Piață când se făceau grevele celea.”, Mihai Stratulat, medic neonatolog

Doctorul susține, însă, că nu este un membru activ și că a intrat în PD cu mult timp în urmă, împreună cu tatăl său. Acestuia i s-ar fi recomandat să adere la un partid pentru a soluționa un conflict cu șeful, pe atunci, al Centrului Mamei și Copilului.

Numai se formase Partidul Democrat, reformase, de fapt, pe nou. Tata a decis că merge în partidul democrat. În susținere, am mers și eu, mai multe persoane…Dar niciodată nu am fost membru activ”, Mihai Stratulat, medic neonatolog

Mihai Stratulat a fost întrebat și despre ce a urmat după dezvălurile sale legate de diagnozele false de pneumonie la copii, pe care le-a făcut în luna iulie. Atunci, aceste acuzații au fost dezmințite de administrația spitalelor, dar și de o comisie creată la ministerul Sănătății pentru a elucida faptele invocate.

La asta de pe Viaduc lucrurile cât de cât s-au rezolvat, Lazo rămâne în continuare…Mai sunt și alte spitale în care se practică…? Mai sunt în unele secții, dar sporadic”, Mihai Stratulat, medic neonatolog

Stratulat mai spune că ar putea să devină consilier pe probleme de sănătate, întrucât are câteva idei legate de activitatea spitalelor, care pot avea impact asupra sistemului medical de la noi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!