/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O familie din Cantemir s-a intoxicat cu insecticide! Doi copii au murit

missing
29 octombrie 2018, ora 16:03

Cazul a avut loc azi-dimineață, în localitatea Flocoasa.

Familia a fost adusă la Spitalul raional Cantemir cu două ambulanțe, în jurul orei 08.00. Directorul instituției medicale, Iurie Mihăescu, a declarat pentru IPN că fetița mai mică era în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar după aproximativ o oră și jumătate a decedat. În pofida măsurilor întreprinse de medici, mai târziu s-a stins și fata de 11 ani, scrie dursa citată.

La spital au mai ajuns alți trei membri ai familiei: mama și bunica celor două fetițe decedate, în vârstă de 33 și 57 de ani, și verișorul copilelor, de opt ani. Ei au fost transferați la un spital din Chișinău, cu serviciul Aviasan.

Familia s-ar fi intoxicat după ce au inhalat vapori de insecticid. Totul s-ar fi întâmplat după ce bunelul celor trei copii a prelucrat grâul cu insecticide, cereale fiind păstrate într-o încăpere de lângă odaia în care dormeau copiii și cele două femei. Insecticidul conține fosfit de aluminiu, o substanță extrem de toxică, scrie sursa citată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram