Strada Băcioii Noi din Chișinău intră în reparație. Va fi reabilitat tronsonul dintre bd. Dacia – șos. Muncești, care se afla într-o stare avariată.

Suprafață de drum reabilitată are o suprafață de 8 mii metri pătrați, iar în acest scop, din bugetul municipal au fost alocate 3,5 milioane lei.

„Am vizitat recent acest cartier și am constatat că locuitorii se confruntă cu insuficiență de transport public. Astfel, după renovarea drumului vom pune la dispoziția oamenilor transport adăugător”, a menționat edilul interimar capitalei Ruslan Codreanu

Potrivit lui Vitalie Butucel, șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație, pentru anul viitor sunt planificate lucrări de reabilitare integrală a străzii Băcioii Noi, cu montarea bordurilor și delimitarea trotuarelor.

După finalizarea lucrărilor de reparație a str. Băcioii Noi, municipalitatea va extinde itinerarele a două rute municipale de autobuz: nr. 44 și nr. 65.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!