/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Clădirile ULIM, scoase la vânzare pe un site de anunțuri. Ce spune instituția

missing
31 octombrie 2018, ora 16:56

„Administrația ULIM a solicitat explicații de la BC Moldindconbank despre eroarea produsă, respectiv avem asigurări că eroarea admisă și anunțurile plasate incorect pe siturile de comercializare a imobililor vor fi șterse și situația va fi remediată în cel mai scurt timp”, se spune în comunicatul remis presei.

Tot acolo se menționează că relațiile dintre Universitate și BC Moldindconbank sunt relații strict comerciale, ULIM fiind clientul băncii, ulterior informațiile sunt confidențiale. „Informația publicată are scop de denigrare și este ruptă din context pentru a putea fi interpretată”, au mai specificat instituția.

Precizăm că anunțul de pe site-ul de mică publicitate a fost scos după ce informația a apărut în presă.

Foto: Unimedia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram