/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Indicele Mondial al Generozității. Pe ce loc s-a clasat R. Moldova

missing
31 octombrie 2018, ora 14:30

Potrivit indicelui, Moldova a obținut un scor de 27 la sută ceea ce reprezintă media răspunsurilor moldovenilor la următoarele întrebări: dacă în ultima lună au donat bani (24%), au ajutat un străin (45%) sau și-au dedicat timpul voluntariatului (13%).

Țările vecine Ucraina și România s-au clasat pe 81 și respectiv pe locul 102. Federația Rusă este un pic mai jos în clasament pe poziția 110.

Indicele de atribuire CAF World 2018 se bazează pe date colectate pe o perioadă de cinci ani (2013-2017). Cel realizat pentru 2018 include rezultate din 146 de țări colectate pe parcursul anului 2017.

Pentru a stabili o măsură de rotunjire a comportamentului în întreaga lume, indicele CAF World Giving se bazează pe o simplă medie a răspunsurilor la trei întrebări: câte persoane în luna dinaintea realizării interviului au ajutat un străin, au donat bani și cât timp au destinat voluntariatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram