/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Accident cumplit în China. 13 persoane au decedat, iar două sunt date dispărute

missing
02 noiembrie 2018, ora 15:14

Potrivit presei locale, femeia de 48 de ani a rugat șoferul să oprească autobuzul. Acesta însă, a refuzat, aflându-se deja pe pod și nu mai putea opri. Femeia agresivă a lovit șoferul cu telefonul mobil în cap. Ulterior, acesta s-a întors spre femeie și a pierdut controlul volanului. În acel moment, autobuzul a lovit o altă mașină ce circula pe sensul opus, apoi balustrada podului, după care a căzut în râu.

Accidentul a avut loc la data de 28 octombrie, iar autobuzul a fost ridicat din apă la ora 23:28 miercuri, 31 octombrie.

O echipă de salvare a găsit cadavrele a 13 persoane, două însă, au fost date dispărute. Avocatul, Zhao Hu, a declarat că familiile victimelor din autobuz au dreptul să solicite despăgubiri din partea companiei care operează acestă rută și a familiei femeii care s-a certat cu șoferul.

Peste 70 de bărci de salvare au intervenit pentru a scoate cadavrele, inclusiv trei macarale plutitoare cu o capacitate totală de 125 de tone, dar și optsprezece scafandri profesioniști ce efectuau operațiuni de salvare.

Foto: chinadaily.com.cn

Foto: nytimes.com

Foto: edition.cnn.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram